Schoenen Venlo

Schoenen kopen in Venlo

Bent u op zoek naar een nieuw paar schoenen in de regio Venlo? Dan mag u Remy Schoenen niet overslaan! Dankzij onze ruime collectie is er voor ieder wat wils, zowel mannen als vrouwen zullen bij ons uitstekend slagen. Of u nu op zoek bent naar hippe sneakers met een leuke print, of juist een nette laars, u slaagt bij ons gegarandeerd!

Hoogwaardige kwaliteit

Het aanbieden van een hoge kwaliteit in combinatie met een prettige service, is waar wij iedere dag weer naar streven. Dat merkt u dan ook direct wanneer u bij ons binnenloopt. Er staat altijd iemand klaar om u te adviseren en te helpen bij uw aankoop. Dankzij ons gevarieerde assortiment vindt u altijd een passend paar schoenen, of u nu op zoek bent naar de perfecte uitgaansschoen of een casual schoen. Maar ook voor heren is er ruim voldoende keuze. Naast prachtige schoenen in Venlo kunt u bij ons ook slagen voor leren riemen of handtassen. Hiermee maakt u uw outfit helemaal compleet!

Wij adviseren u graag

Wilt u meer informatie over onze schoenen in Venlo? Of bent u benieuwd naar ons assortiment? Loop dan zeker eens bij ons binnen en laat u verrassen door onze scherpe prijzen. Uiteraard staan wij klaar om u te helpen en te adviseren bij uw aankoop. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag.  Wilt u op de hoogte blijven van de leuke kortingen die wij regelmatig hebben? Volg ons dan op Facebook.

Schoenen Venlo

Adres
Klaasstraat 7, 5911 JM Venlo

E-mail
info@remy-schoenen.nl

Telefoon
077 711 4571